Seniorenweekend 2019 - 2019

Dames en Heren,

Jullie hebben even geleden een enquête ingevuld over een mogelijk VCW seniorenweekend. Nu we alle antwoorden hebben bekeken is het tijd om met concrete plannen af te komen. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2019 zouden alle senioren een stapje in de wereld zetten in de Ardennen. Dit onder begeleiding van een uiterst ervaren kampteam. Om er een onvergetelijk weekend van te maken, speuren we op dit moment naar uitstekende huizen waar we kunnen verblijven.

Uiteraard kan dit weekend niet met wortelschijfjes betaald worden… Voor €140 per persoon bieden we jullie volpension (ontbijt, broodlunch en avondmaal, water en frisdrank*), twee overnachtingen in een mooi en ruim huis, twee georganiseerde activiteiten en een volleybalactiviteit (en water, elektriciteit en verwarming; zonder die zaken zou het te avontuurlijk worden) aan.

  • * Smaken verschillen: de ene drinkt liever een glas Chardonnay, de ander een Chouffke. Alcoholische drank dienen jullie zelf mee te nemen. Spreek af met de ploeg welke cava jullie nu het lekkerst vinden of wie er nog een bak moet betalen door op matchbal zijn/haar opslag te missen! We vragen jullie wel geen sterke drank als gin, wodka, cognac, rum en tequila mee te brengen. Het moet een leuk en gezellig weekend worden, zonder overdaad (of -last) aan drank. Ook drugs (alle soorten, tenzij op medisch voorschrift (en Jonas is nog geen arts dus dat telt niet)) zijn niet welkom.

Zeg je nu: “awel ik zie het zitten!”, schrijf je dan direct in via onderstaande link. Na het invullen van het formulier zal gevraagd worden om een voorschot van 40 euro te storten op het VCW-rekeningnummer. in de mededeling zet je: “ seniorenweekend - Voornaam Naam “, bijvoorbeeld “ seniorenweekend - Lukas Freys ”

Alle ingeschreven spelers en speelsters zullen via mail verder geïnformeerd worden over locatie, de planning en wat je best in je bagage meeneemt.

INSCHRIJVEN:
- Kan je hier
- Tot 31/12/18 23:59:50 (dan zijn er nog tien seconden over om af te tellen naar 2019)

Voor vragen en opmerkingen: vraag gerust aan erika@vcwolvertem.be!

Sportieve groeten,
Erika en Jens
VCW