Corona update

VCW COVID-19 maatregelen update 10-09-2020

Beste VCW-ers,

Graag wil ik u onze laatste update met betrekking tot de COVID maatregelen doorsturen. Gelieve deze dan ook aandachtig te lezen.

Vanuit Volley Vlaanderen en de gemeente Meise hebben we heel wat richtlijnen, maatregelen en verplichtingen doorgekregen waaraan we ons strikt zullen moeten houden.

In ons PDF document Maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 vind je de informatie die we hiervoor hebben opgesteld.

Zo is het belangrijk dat we voor elke thuiswedstrijd een COVID verantwoordelijke moeten voorzien, welke er zal op toezien dat alle maatregelen netjes opgevolgd worden.
De namen van deze verantwoordelijken moeten wekelijks aan de gemeente bezorgd worden en dit voor aanvang van de wedstrijd.

Het is aan de thuisploeg om zelf een COVID verantwoordelijke aan te duiden.

Deze naam moet in mijn bezit zijn uiterlijk de maandag voor de wedstrijd. Wedstrijden waarvan ik geen verantwoordelijke heb gekregen, zullen zonder publiek gespeeld moeten worden.
De sportieve coördinatoren en de trainers zullen er mee op toezien dat de namen tijdig bezorgd worden.

De verantwoordelijke mag geen deel uitmaken van de wedstrijd (geen trainer/trainster, speler/speelster, markeerder, ...) en moet 18+ zijn. Een takenlijst wordt later nog gecommuniceerd.

Hierbij een link met alle wedstrijden en alle gegevens

Elke wedstrijd krijgt op voorhand reeds een terrein toegekend, alsook de douches die gebruikt kunnen worden na de wedstrijden. Zo kan iedereen zich snel naar het juiste veld en douches begeven.

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, laat dan maar weten. Of u kan natuurlijk ook bij onze VCW COVID coördinator Jonas Stiers terecht.

Met sportieve groeten,
Mario en het VCW team